Használati útmutató

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni a Balaton Bike Fest új nevezési rendszerét, kérjük olvasd végig, ez megkönnyíti számodra a regisztrációt.


1. Első lépésben a számlázási és kapcsollatartási adatokat kérjük el tőled. A nevezés végeztével a megrendelésekről szóló összefoglaló és visszaigazolást az itt megadott email címre fog érkezni. Amennyiben több nevezőt is regisztrálsz az eseményre, úgy az itt megadott kapcsolattartó lesz az ún. csapatkapitány. Ennek értelmében az egyes nevezők nem kapnak külön-külön visszaigazolást a megrendelésükről, csak a csapatkapitány. Kérjük a telefonszámodat is pontosan add meg, hidd el, nem azért kérjük mert hívogatni szeretnénk, hanem azért, hogy el tudjunk érni, ha bármilyen kérdés van a nevezéssel kapcsolatban.

2. Ezt követően a megadott adatokat elmentjük és a számlázási adatokat még egyszer ellenőrízheted, illetve módosíthatod.  A rendszer innen kezdve nevezőnként regisztrálja az igényeket, tehát ne aggódj, ha több nevezőt szeretnél felvinni, menni fog, de egymás után kell majd megadnod a nevezők adatait az első nevező űrlapjának kitöltése és a hozzá tartozó nevezés kiválasztása után.

3. Ezután következik az első nevező adatainak felvitele. Amennyiben egyéni nevezést adsz le, és a számlázási adatok megyegegyeznek a nevező adataival, akkor klikkelj a "Nevezési adatok megegyeznek az előző űrlapon felvittekkel" gombra, így nem kell újra beírnod az adataidat. A nevezési űrlapon a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

 

4. Az űrlap kitöltése után kiválaszthatod melyi távra szeretnél nevezni, illetve milyen egyéb szolgáltaásokat (pl: szállás) választasz hozzá. Ha szeretnél a szállás vagy egyéb termékekről bővebben olvasni, kattints a mellettük megjelenő linkre, így egy úja ablakban megnyílva elolvahatod azok tételes leírásait is. Miközben válogatsz a távok és egyéb termékek között, jobb oldalon egy zöld ablakban folyamatosan nyomod követheted megrendelésed aktuális összértékét.

5. Amikor úgy gondolos, hogy mindent kiválasztottál, amire szükséged van, kattints alul a "Tovább a nevezés véglegesítéséhez és/vagy további nevezők hozzáadásához" gombra. Ezt követően látni fogsz egy összefoglaló listát, hogy milyen termékeket készülsz megrendelni és milyen árakon. Ennél a pontnál lehetőséged van eldönteni, hogy befejezed a nevezést, vagy folytatod egy újabb nevező hozzáadásával.


6. Amennyiben befejezed a nevezést, kattints a "rendben, beküldöm a nevezést" gombra, ezt követően a rendszer automatiksan elküldi a számlázási adatoknál megadott email címre megrendelésed összefoglalóját.

7. Ha szeretnél új nevezőt hozzáadni, akkor kattints az "Új nevező felvitele" gombra és csináld végig a 3.-4.-5. pontban leírtakat.